Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 3g3.4kcal0.6g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g8kcal1.2g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g42kcal6.1g1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907