Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Broilerifilee, marinoimaton1.9g2kcal0.4g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, Kevyt2.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.4g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g18kcal2g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko10g9kcal1g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g91kcal10.1g2g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555