Emmanuelin Soijarouhe-makaronilaatikko

Soijarouhe turvotetaan n. 3 1/2 dl:aan vettä, jossa 1 tl suolaa, 1 paprikajauhetta, vähän valkopippuria, tl oreganoa ja 1 tl soijakastiketta.

paistetaan pannulla cronionien kanssa.

Keitetyt makaronit ja soija sotketaan yhteen pataan ja kaadetaan munamaito päälle.

1h uunissa 200 asteessa.

(iliman kantta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Sphinx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)2g6.9kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Cronions paahdettu sipuli (Toro), annos 20g0.3g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Soijarouhe, tumma, 30g0.9g2.8kcal0.4g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 0g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 5.5g2.1kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g32kcal2g3.8g1g0.2g
Valittu annoskoko10g16kcal1g1.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g164kcal10.3g19.6g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166224