Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%5g8.6kcal1g0g0.5g0g
Ranskankerma Valio1.3g3.5kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1g1.6kcal0g0g0.2g0g
Pekoni Pirkka1.2g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g35kcal2.4g0.2g2.8g0g
Valittu annoskoko10g17kcal1.2g0.1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167161