Jauheliha-pepperonirisotto

Pilko pepperoni pieniksi paloiksi.

Aloita jauhelihan ruskistaminen pannulla ja laita vesi kiehumaan kattilaan.

Sekoita veteen fondi.

Ruskistuksen loppuvaiheessa lisää pilkottu pepperoni ja riisi.

Kuullota hetki, mutta varo, ettei riisi pala.

Kaada sekaan vesi-kasvisfondiseosta vähän kerrallaan.

Anna nesteen imeytyä välillä ennen kuin lisäät sitä.

Anna hautua n. 25 minuuttia välillä nestettä lisäten.

Tarjoile halutessasi rucolan, aurinkokuivattujen tomaattien ja parmesaanin kera.

(Eivät sisälly reseptiin.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.2g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Pepperoni light, Snellman0.8g2kcal0.2g0g0.1g0g
Riisi & monivilja Risella (1dl = 80g)1.3g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g20kcal1.4g1.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0.7g0.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g104kcal7.1g9.2g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168712