Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)5g5.8kcal0.3g0.7g0.2g0.2g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g2.1g2.8kcal0.5g0g0.1g0g
Kerma, ruoka 15% Flora0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g21kcal1.6g1.4g1g0.4g
Valittu annoskoko10g11kcal0.8g0.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g110kcal8.2g7.2g5.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172860