Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi2.9g3.6kcal0.1g1g0g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Margariini 80% keskiarvo1g6.9kcal0g0g0.8g0g
Perunajauhot,rainbow2g6.3kcal0g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g56kcal0.8g9.4g2g0g
Valittu annoskoko10g28kcal0.4g4.7g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.2g2.4g0.5g0g
Arvot/100g100g286kcal4.1g48g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901