Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio4.6g3kcal0.5g0.2g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Mansikka 3.7g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g11kcal1.2g1g0g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.6g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g54kcal6.1g5.1g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191