Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Kaali, valkokaali5.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peurapaisti, käsittelemätön3.2g3.2kcal0.7g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal1.6g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.8g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g77kcal8.2g7.2g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178531