Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Maissi, pakaste (Spar) 200g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihapulla 1kpl/15g1.2g2.8kcal0.2g0.1g0.2g0g
Makaroni, tumma 0.9g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, mieto0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g18kcal0.6g2.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.3g1.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g91kcal3.1g13.4g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735