Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)2.7g19kcal0g0g2.1g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.3g1.9kcal0.3g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g74kcal0.6g0.4g7.8g0g
Valittu annoskoko10g37kcal0.3g0.2g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g19kcal0.2g0.1g2g0g
Arvot/100g100g377kcal3.1g2g39.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880