Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 7.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sokeri2g8kcal0g2g0g0g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal0.2g4.8g0g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal0.1g2.4g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.1g1.2g0g0.1g
Arvot/100g100g107kcal1g24.5g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878