Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Sokeri1.6g6.3kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.5g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)3.5g11kcal0.6g1.9g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Marianne crush 150g1.2g5.3kcal0g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g76kcal1.6g9.2g3.6g1g
Valittu annoskoko10g38kcal0.8g4.6g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g19kcal0.4g2.3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g393kcal8.2g47.4g18.6g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622