Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.8g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g3.7g4.5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g16kcal0.2g1g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.1g0.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g84kcal1g5.1g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186015