Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Bataatti, kuorittu 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu2.6g3.4kcal0.5g0.1g0.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1.3g1.4kcal0.2g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal1.4g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.7g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g102kcal7.2g7.2g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852