Kebab(karppaus.info)

Sekoita mausteet keskenään ja lisää jauheliha.

Sekoita ainekset hyvin.

Vaivaa taikinaa 10-15 minuuttia, jotta ilma poistuisi taikinasta.

Muotoile taikinasta n. 10 cm vahvuinen tanko ja puristele siitä ilmat pois.

Kääri tanko kaksinkertaisella foliolla tiukasti ja tee muutama reikä tangon päähän jotta ylimääräinen neste pääsee poistumaan.

Paista tankoa 100 asteessa n. 4 tuntia ja anna vetäytyä sen jälkeen n. 15 minuuttia, jotta se olisi helposti leikattavaa.

Ja eikun syömään.

Mausteita omien mieltymysten mukaan.

Toki muutakin lihaa voi käyttää (saa rasvaisempaa) mutta mulla sattui tällä kertaa olemaan tätä pakastimessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1482 grammaa

Makes

Janiniemela sanoi...

Ihan jeesm utta maistu enimmäkseen murekkeelle

sunnuntai 27.01.2013 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g15kcal1.8g0g0.9g0g
Aromisuola (5g)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g35kcal3.6g0g2.2g0g
Valittu annoskoko10g17kcal1.8g0g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.9g0g0.6g0g
Arvot/100g100g177kcal18.4g0g11.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192232