Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 3.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 5.4g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g13kcal0g2.4g0g0.4g
Valittu annoskoko10g6kcal0g1.2g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g64kcal0g12g0g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727