Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal0.6g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g52kcal3.1g4.1g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355