Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g1.4g2.8kcal0.4g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)2.1g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g4.9kcal0g0g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g23kcal1.4g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko10g12kcal0.7g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g120kcal7.2g2.1g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769