Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 1.4g4.8kcal0.1g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1.7g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g15kcal0.2g2.4g0.4g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.1g1.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Arvot/100g100g77kcal1g12.2g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469