Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl5.8g7.7kcal0.8g0g0.5g0g
Voi 0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.6g10kcal0.4g0.1g0.9g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl1.8g6.3kcal0g0.1g0.7g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g55kcal2.4g0.4g5g0g
Valittu annoskoko10g27kcal1.2g0.2g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.6g0.1g1.3g0g
Arvot/100g100g283kcal12.4g2.1g25.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765