Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.4g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)0.9g1.2kcal0g0.3g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 0.6g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)0.6g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal1.4g1g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0.7g0.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g104kcal7.2g5.2g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208736