Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.1g9kcal0.7g0g0.7g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.6g5.7kcal0.2g0g0.5g0g
Aurajuusto1g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.6g1.6kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g46kcal2.6g0g3.8g0g
Valittu annoskoko10g23kcal1.3g0g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.7g0g1g0g
Arvot/100g100g237kcal13.3g0g19.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=211771