Satusirkan satay kastike

Rouhi pähkinät.

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Halkaise chilipalko, poista siemenet ja hienonna chili.

Kuullota sipuleita ja inkivääriä paistinpannulla öljyssä.

Lisää joukkoon chili sekä juustokumina ja kääntele seosta parin minuutin ajan.

Lisää joukkoon kookosmaito, ja rouhitut pähkinät.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.

Lisää limetin mehu ja tarkista maku.

Lisää halutessasi Ketjap Manis -kastiketta tai suolaa sekä sokeria.

Reseptissä ei ole sokeria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinä 1.8g10kcal0.5g0.2g0.8g0.3g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (1tl) (Spice up!), annos 5g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kookosmaito uht (Aroy-d), annos 250g5g16kcal0.1g0.2g1.7g0g
Lime, kuorittu, annos 50g1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g62kcal1.2g1g5.8g0.6g
Valittu annoskoko10g31kcal0.6g0.5g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.3g0.3g1.5g0.2g
Arvot/100g100g311kcal6.1g5.1g29.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214635