Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)3.3g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1.7g2kcal0g0.1g0.2g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 4.2g5.4kcal0.9g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g19kcal2g0.8g1g0g
Valittu annoskoko10g10kcal1g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g100kcal10.3g4.1g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215796