Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g4.3g6kcal0.8g0g0.3g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka3.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g31kcal2.2g3.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko10g16kcal1.1g1.9g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g162kcal11.3g19.6g3.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215988