Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 0.7g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 1.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Tomaatti 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Spagetti 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g12kcal0.6g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.3g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g60kcal3.1g3.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143