Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g1.8g7.9kcal0.1g1.2g0.3g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maitorahka (Pirkka)4.1g2.7kcal0.5g0.2g0g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vadelma 1.1g0.5kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g35kcal1.4g3.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko10g18kcal0.7g1.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.4g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g180kcal7.2g17.5g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475