Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g7.7g11kcal1.7g0g0.5g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola0.9g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g0.9g2.9kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g31kcal3.8g0g1.8g0g
Valittu annoskoko10g16kcal1.9g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal1g0g0.5g0g
Arvot/100g100g158kcal19.4g0g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955