Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.1g8.5kcal1g0g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Pekoni atria1.1g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g30kcal2.4g0.8g1.6g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1.2g0.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g153kcal12.2g4.1g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731