Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi0.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5.4g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis1.3g1.5kcal0.3g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal0.8g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.4g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g54kcal4.1g5.2g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467