Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3.1g7kcal0.6g0g0.5g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g0.9g3.2kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal1.4g0.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal0.7g0.1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g121kcal7.1g1g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513