Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Aurajuusto1.4g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g17kcal0.6g0.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g89kcal3.1g3.1g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224569