Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1.6g1.2kcal0g0.3g0g0g
Linssi-punainen (raaka)1g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.1g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal0.4g1.6g0g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.2g0.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g51kcal2.1g8.2g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741