Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka1.7g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Rice Dream, riisimaito2.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Parsakaali, tuore, 257g1g0.3kcal0g0g0g0g
Punajuuri keitetty, annos 100g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g0.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal1.2g2.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0.6g1.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g105kcal6.1g12.2g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557