Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Maissi jyvät 4g5.8kcal0.1g1g0.1g0.1g
Kesäkurpitsa1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.8g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g39kcal2.2g2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko10g19kcal1.1g1g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.6g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g198kcal11.2g10.2g11.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729