Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5.7g4.4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Palvikinkku HK 3%0.6g0.6kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Atria kevyt Perhenakki1.7g2.8kcal0.2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g22kcal0.8g2g1g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal0.4g1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g111kcal4.1g10.3g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055