Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Oltermanni, perinteinen0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.7g10kcal0.4g0.1g0.9g0g
Rahka, valio0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g3.8g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu1.3g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g40kcal2.2g0.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko10g20kcal1.1g0.3g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.6g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g202kcal11.2g3.1g14.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230436