Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.4g5.7kcal0.7g0g0.3g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)3.4g4kcal0.3g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %1.6g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g27kcal2.6g1.2g1.2g0g
Valittu annoskoko10g14kcal1.3g0.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.7g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g139kcal13.3g6.1g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233044