Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]1.9g2.3kcal0.2g0g0.1g0g
Pesto (Pirkka)0.3g1.5kcal0g0g0.2g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g3g6.9kcal0.2g1.3g0.1g0.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.3g3.5kcal0g0g0.4g0g
Mozzarella, Euroshopper1.3g3.2kcal0.2g0g0.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g36kcal1.2g2.8g2g0.8g
Valittu annoskoko10g18kcal0.6g1.4g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.3g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g182kcal6.1g14.3g10.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239983