Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.8g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Pekoni, paistettu 0.8g4.1kcal0.1g0g0.4g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g2.3g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.2g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g34kcal2.2g0.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko10g17kcal1.1g0.1g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g178kcal11.5g1g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245390