Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 5.9g5kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2.4g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g25kcal1.2g0.6g2g0.2g
Valittu annoskoko10g13kcal0.6g0.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g128kcal6.1g3g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246064