Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)4.5g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.7g2.2kcal0g0g0.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.8g1.5kcal0.2g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.9g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Kebabliha 1.8g4kcal0.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g33kcal3g0g2g0g
Valittu annoskoko10g17kcal1.5g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.8g0g0.5g0g
Arvot/100g100g172kcal15.5g0g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250159