Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki5.6g5.1kcal0.8g0.1g0.1g0g
Kauralese 0.5g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.3g1.7kcal0.1g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.4g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g26kcal2.8g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g13kcal1.4g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.7g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g131kcal14.3g3.1g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396