Ahvenvuoka ala pirkka

Keitä parsakaalikukintoja n. 3 min.
voitele laakea uunivuoka margariinilla.

Laita ahvenfileille suolaa ja ruohosipulia, kääri rullalle ja laita vuokaan, väliin esikeitettyä kukkakaalia.

Sitten vuokaan ruokakerma ja sinihomejuusto murusina.

Uuni n.225 astetta, aika puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka2.4g2kcal0.4g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 3.6g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g0.6g2kcal0.1g0g0.2g0g
Ruokakerma 5% valio hyla 2dl2.4g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Ruohosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Cashewpähkinät, annos 10g0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g19kcal1.4g0.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.7g0.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g97kcal7.2g2.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252830