Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 2.1g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.7g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g1g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g1.4g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g43kcal2.8g2.4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko10g22kcal1.4g1.2g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.7g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g217kcal14.1g12.1g13.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253568