Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g1.1g2.6kcal0.2g0.1g0.1g0.2g
Lihaliemi laimennettu 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour1.4g4.2kcal0g0.1g0.4g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.4g1.8kcal0g0g0.2g0g
Kinkkusuikale, Portti1.7g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Liivate 0.1g0.2kcal0.1g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.9g6.3kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g36kcal1.2g0.8g3g0.4g
Valittu annoskoko10g18kcal0.6g0.4g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.3g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g183kcal6.1g4.1g15.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255370