Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2.5g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.1g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kantarelli 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g16kcal1.2g0.6g1g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.6g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g83kcal6.2g3.1g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993