Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g1.3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g10kcal0.4g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g50kcal2g5.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822