Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja8.7g15kcal1.5g0g1g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g0.9g4.1kcal0.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g37kcal3.2g0g2.8g0g
Valittu annoskoko10g19kcal1.6g0g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Arvot/100g100g193kcal16.5g0g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397